Ga in oktober met ons mee naar het prachtige Biedenkopf aan de voet van de glooiende heuvels van het Rothaargebergte in Duitsland. Dit historische kuuroord is gelegen aan de bovenloop van de rivier de Lahn met Kasteel Biedenkopf als kers op de taart.
Heeft u al zin?

Het kasteel biedt toegang tot het regionaal historisch museum, dus ga hier vooral een kijkje nemen. De heuvelachtige omgeving wordt geroemd vanwege de heerlijke wandelroutes en de panoramische vergezichten.
In dit deel van Duitsland valt nog genoeg te ontdekken!
We bevinden ons in het gebied waar Willem van Oranje opgroeide, het Lahn-Dill-Bergland. Uw chauffeur zal u alle mooie plekjes en steden uit de omgeving laten zien, zoals Dillenbrug, Braunfels, Bad Laasphe, Weilburg aan de Lahn en Frankfurt aan de Main.
Gaat u ook met ons mee?

Extra informatie

Hotelinformatie: U verblijft in het prachtige 3-sterren hotel Halbersbacher Parkhotel, waar u ook ontbijt en dineert (halfpension). De comfortabele kamers zijn voorzien van douche en toilet, safe en tv. Het hotel heeft overal wifi en alle kamers zijn per lift bereikbaar. U kunt meer zien van dit hotel op www.halbersbacher-parkhotel.de
Verzorging van de reis:
  • vervoer per luxe touringcar en begeleiding van de chauffeur tevens reisbegeleider
  • drie overnachtingen in 3-sterrenhotel Halbersbacher Parkhotel o.b.v. halfpension (ontbijt en diner)
  • deelname aan de excursiedagtochten (vrijblijvend, entreekosten niet inbegrepen)
  • niet inbegrepen: consumpties en afscheidsdiner
  • wijzigingen onder voorbehoud
Vertrekdata: Vrijdag 25 oktober,
Prijs inclusief:

Prijs per persoon, o.b.v. halfpension.

LET OP: toeslag voor 1-pers.kamer is € 50,00 p.p.
Gaat u mee? Wij doen uiteraard ons uiterste best om er voor u weer een gezellige en goed verzorgde reis van te maken! Bel ons om aan te melden en wij regelen alles voor u: 030 . 782 06 82 (ma t/m vrij tussen 9:00–17:00)