We nemen u mee naar Veendam in de provincie Groningen. Veendam, ook wel Parkstad genoemd, heeft deels de typische veenkoloniale lintstructuur te danken aan de loop van het riviertje de Oude Ae, waardoor het parallel lopende Ooster- en Westerdiep in noordelijke richting van elkaar moesten wijken. In die kom ligt het centrum waar u tegenwoordig heerlijk kunt winkelen en waar ons hotel zich ook bevindt.

In dit deel van ons land valt nog genoeg te ontdekken en daar nemen we u dan ook graag mee naartoe. De rijke historie van het Groningse platteland is prachtig zichtbaar in het vestingsdorp Bourtange. Verder maken we een toeristische tocht naar Stadskanaal, bezoeken de aardewerkfabriek Royal Goedewaagen in Nieuw-Buien, het Veenkoloniaal museum, Heiligerlee met het Klokkengieterijmuseum, Delfzijl, Winschoten en de stad Groningen. Gaat u ook met ons mee?

Extra informatie

Hotelinformatie: U verblijft in het prachtige 3-sterren hotel Brouwhotel Parkzicht waar u ontbijt en dineert (halfpension), maar waar de liefhebber ook kan genieten van een biertje in de brouwerij. De comfortabele kamers zijn voorzien van douche en toilet en tv. Het hotel heeft overal wifi en alle kamers zijn per lift bereikbaar. U kunt meer zien van dit hotel op www.parkzicht.com
Verzorging van de reis:
  • vervoer per luxe touringcar en begeleiding van de chauffeur tevens reisbegeleider
  • drie overnachtingen in 3-sterrenhotel Brouwhotel Parkzicht o.b.v. halfpension (ontbijt en diner)
  • deelname aan de excursiedagtochten (vrijblijvend, entreekosten niet inbegrepen)
  • niet inbegrepen: lunches, consumpties en afscheidsdiner
  • wijzigingen onder voorbehoud
Vertrekdata: dinsdag 7 en 14 april, donderdag 23 april en woensdag 29 april 2020
Prijs inclusief:

Prijs per persoon, o.b.v. halfpension.

LET OP: toeslag voor 1-pers.kamer is € 75,00 p.p.
Gaat u mee? We doen uiteraard ons uiterste best om er voor u weer een gezellige en goed verzorgde reis van te maken! Bel ons om aan te melden en wij regelen alles voor u: 030 . 782 06 82 (ma t/m vrij tussen 9:00–17:00)