Meerdaagse reizen2018-04-25T17:41:54+00:00

Gaat u met ons mee op reis?

Gezellig op een meerdaagse reis. Ieder jaar zoeken wij met zorg de leukste bestemmingen voor u uit! Zo kunt u zorgeloos genieten van uw vakantie. Met onze luxe touringcars en ervaren chaufeurs bent u in goede handen.

6-Daagse busreis
naar de Weinstrasse
in de Pfalz (Duitsland)

Vertrekdata:
Ma 16 Juli – Ma 23 Juli – Ma 6 Augustus –
Ma 13 Augustus

Ga met ons mee op zonnige zomerreis naar het wonderschone Rheinland-Pfalz. Dit is een speciale aanbieding voor onze trouwe gasten in de zomermaanden juli en augustus van 2018.lees meer....

Deze zomer gaan we naar de het plaatsje Hauenstein — gelegen in natuurgebied de Pfalz en nabij de bekende Duitse Weinstraße, in het hart van Duitsland — met een rijke geschiedenis. Hauenstein is vanouds de ‘hoofdstad’ van de Duitse schoenenindustrie. We gaan dus zeker ook een bezoek brengen aan het Schoenenmuseum.

Tijdens de reis verzorgt de chauffeur een interessant excursieprogramma met o.a. bezoek aan de Dom van Speyer, de schilderachtige plaats Saarburg, we steken de Franse grens over naar Straatsburg en we gaan sieraden en edelstenen kijken in Idar Oberstein. Verschillende keren zullen we over de bekende Hunsrückenstraße rijden.

€ 329,-

Boeken

Hotelinformatie

U verblijft in het comfortabele 3-sterren Landhotel Wasgau waar u ook het ontbijt en de warme avondmaaltijden gebruikt. Dit gemoedelijke familiehotel heeft een mooie ligging. Alle kamers zijn ruim, schoon en per lift te bereiken. U kunt meer zien van dit comfortabele hotel op landhotel-wasgau.de

  • drie 3-sterren overnachtingen
  • inclusief ontbijt en diner
  • lift aanwezig in hotel