Ga met ons mee op deze creatieve dagtocht. We gaan op bezoek bij Klompenmakerij Den Dekker in Noord-Brabant en na een mooie toeristische route strijken we neer in Lexmond voor een workshop bloemschikken. Uiteraard mag u uw eigen paascreatie mee naar huis nemen!

De Ambachtelijke klompenmakerij Den Dekker is een leuke bestemming. Bij de enthousiaste en humoristische klompenmaker, is het altijd lachen geblazen. We worden hier ontvangen met twee kopjes koffie of thee met gebak. De demonstratieruimte in het originele houten gebouw is zeer toegankelijk, met voor iedereen een zitplaats. Na afloop krijgt u een koffietafel met kroket geserveerd.

We vervolgen deze gezellige middag met een fraaie rit naar Lexmond, waar u wordt ontvangen in Huis het Bosch. Hier krijgt u onder professionele leiding een demonstratie bloemschikken en wordt u begeleid in het maken van uw eigen paascreatie. Heeft u al een plekje vrijgehouden in huis? Aan het einde van de dag krijgt u een driegangen paasdiner geserveerd.

Retour uitstapplaatsen tussen 19.30 en 21.00 uur.

Extra informatie

Vertrekdata: ma 13 april, tweede paasdag
Prijs inclusief:

Prijs per persoon

Inbegrepen: 2x koffie/thee met gebak, demonstratie, lunch met kroket, workshop bloemschikken incl. eigen creatie, driegangen luxe paasdiner varkenshaas
Gaat u mee? Wij doen uiteraard ons uiterste best om er voor u weer een gezellige en goed verzorgde reis van te maken! Bel ons om aan te melden en wij regelen alles voor u: 030 . 782 06 82 (ma t/m vrij tussen 9:00–17:00)