Dit unieke evenement, het grootste fruitcorso ter wereld, staat sinds 2013 op de lijst van Nationale Inventaris van het Immaterieel Erfgoed in Nederland. Dat mag u niet missen, dus gaat u ook mee?

We rijden door de Betuwe naar de omgeving van Tiel voor een koffietafel met kroket. Aansluitend vertrekken we naar het Fruitcorso, dat dit jaar voor de 60e keer wordt georganiseerd. Vanaf de tribune heeft u een prachtig uitzicht op de spectaculaire show met kunstwerken. De presentatie is in handen van tv-presentator Jochem van Gelder.

Voor de bouwers is het ieder jaar weer een kunst om enthousiasme, creativiteit en technische hoogstandjes te laten zien in de praalwagens van fruit, groente en zaden. Is het dit jaar weer gelukt? Welke praalwagen vindt u het mooist en zult u zich blijven herinneren? Als we Tiel weer verlaten, rijden we naar het restaurant voor een driegangendiner.

Retour uitstapplaatsen tussen 20.00 en 21.30 uur

Extra informatie

Vertrekdata: za 19 september
Prijs inclusief:

Prijs per persoon

Inbegrepen:
koffietafel met kroket, entree tribune, driegangendiner
Gaat u mee? Wij doen uiteraard ons uiterste best om er voor u weer een gezellige en goed verzorgde reis van te maken! Bel ons om aan te melden en wij regelen alles voor u: 030 . 782 06 82 (ma t/m vrij tussen 9:00–17:00)