Ga vandaag met ons mee, dan laten we u de mooiste plekjes in Zeeland zien. Van de boulevard in Vlissingen tot de indrukwekkende bruggen en waterkeringen die de Zeeuwse eilanden aan elkaar verbinden.

We rijden over de Haringvlietbrug en de
Grevelingendam naar het restaurant voor twee heerlijke kopjes koffie of thee met een lekkere Zeeuwse bolus. We vervolgen onze route langs de Zeelandbrug, door Noord- en Zuid-Beveland naar de havenplaats Vlissingen aan de monding van de Westerschelde.


Op de boulevard —uitgeroepen tot één van Europa’s mooiste boulevards— pauzeren we voor een koffietafel met kroket. Ga daar ook vooral even de benen strekken en geniet van het mooie uitzicht. Vervolgens maken we een toeristische tocht over Walcheren en passeren Domburg, Zoutelande en Westkapelle met zijn machtige zeedijk. Aan het einde van de dag rijden we via de Oosterscheldekering naar het restaurant voor een heerlijk driegangendiner.

We passeren de Europoort op de weg terug naar uw uitstapplaats, waar we tussen 21.00 en 22.00 uur zullen aankomen.

Extra informatie

Vertrekdata: ma 1 juni
Prijs inclusief:

Prijs per persoon

Inbegrepen:
2x koffie/thee met Zeeuwse bolus, koffietafel met kroket, driegangendiner
Gaat u mee? Wij doen uiteraard ons uiterste best om er voor u weer een gezellige en goed verzorgde reis van te maken! Bel ons om aan te melden en wij regelen alles voor u: 030 . 782 06 82 (ma t/m vrij tussen 9:00–17:00)