Vandaag nemen we u mee naar een van de meest pure provincies van ons land: Drenthe. Geniet van de oude dorpjes, het oorspronkelijke landschap met boerderijen en schaapskooien. De vaartocht in Giethoorn is de kers op de taart. Gaat u mee?

We starten onze dag in Meppel in het bijzondere restaurant ‘Villa Kalkoven’ voor een heerlijke kop koffie of thee met gebak. Onder leiding van een gids touren door het ‘hart van Drenthe’. We komen langs Havelte en gaan door het nationaal natuurgebied ‘Dwingelderveld’ waar we alles komen te weten over ‘het Olde Landschap’, de geschiedenis en de oude dorpjes, de boerderijen en schaapskooien. Bij terugkomst wordt u verwend met een heerlijke koffietafel en kroket. Aansluitend rijden we door naar Giethoorn, het ‘Venetië van het Noorden’ voor een rondvaart door de grachten langs de typische woningen. Na de vaartocht wordt u in het restaurant ontvangen met een driegangendiner.

Retour uitstapplaatsen tussen 20.30 en 21.30 uur.

Extra informatie

Vertrekdata: do 21 mei, hemelvaartsdag
Prijs inclusief:

Prijs per persoon

Inbegrepen: 2x koffie met gebak, rondrit met gids, koffietafel met kroket, punteren in Giethoorn en driegangendiner.
Gaat u mee? Wij doen uiteraard ons uiterste best om er voor u weer een gezellige en goed verzorgde reis van te maken! Bel ons om aan te melden en wij regelen alles voor u: 030 . 782 06 82 (ma t/m vrij tussen 9:00–17:00)