Rozentuin en openluchtmuseum

/Rozentuin en openluchtmuseum
Loading...

Vanaf: 75,00

Je knippert met je ogen, en ineens sta je in het Brabantse boerenleven van een eeuw geleden. Ga met ons mee naar Brabant!

Opstapplaats * 

Loading...

Beschrijving

We rijden naar het Boerenbondsmuseum in Gemert voor koffie met gebak. Dit open- luchtmuseum toont het Noord-Brabantse boerenleven rond 1900, compleet met een boerderij met verschillende dieren, een gezellig dorpsplein met ambachtshuisjes, een klompenfabriek en zelfs een handkrachtzui- velfabriek. Aansluitend gebruiken we hier de koffietafel met kroket. Daarna rijden we naar de Rozenhof in de omgeving van Lottum, hét rozendorp van Nederland. Aan het einde van de dag nuttigen we een driegangendiner.

Triomf Tours gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek bij Triomf Tours voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Ok