Molens in de schemerpolder en op de Zaanse schans

/Molens in de schemerpolder en op de Zaanse schans
Loading...

Vanaf: 57,00

Nederlandse molens zijn al eeuwenlang erg be- langrijk voor Nederland. Zowel voor de bakker, de timmerman, als voor de drooglegging van polders. Tegenwoordig is het ons nationaal erfgoed, en dat koesteren we. Daarom nemen we u graag mee om dit van heel dichtbij te ervaren. Gaat u mee?

Opstapplaats * 

Loading...

Beschrijving

We rijden via de Beemster- polder naar Oterleek bij Alk- maar in de Schermerpolder voor een heerlijke kop koffie.Hier staat ook korenmolen ‘de Otter’, waar u een kijkje kunt gaan nemen. De gids stapt in en we vervolgen onze route door het mooie polderlandschap langs stolpboerderijen en histori- sche dorpjes en keren terug bij het restaurant voor een driegangendiner. Aansluitend gaan we op weg naar de wereldberoemde Zaanse Schans. Hier krijgt u alle tijd om dit openlucht- museum te bezoeken. Aanvang terugreis 17.00 uur. Gaat u mee?

Triomf Tours gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek bij Triomf Tours voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Ok