Dagtocht naar Zeeland

/Dagtocht naar Zeeland
Loading...

Vanaf: 69,00

Ga vandaag met ons mee, dan laten we u de mooiste plekjes in Zeeland zien. Van vogelbroedplaatsen tot de indrukwekkende bruggen en waterkeringen die de Zeeuwse eilanden aan elkaar verbinden.

Opstapplaats * 

Loading...

Beschrijving

Na een koffiestop in de omgeving van Rot- terdam, rijden we via een mooie route over Goeree Overflakkee en Schouwen-Duiveland op weg naar een heerlijke koffietafel met een kroket. We vervolgen onze weg langs een prachtig vogelbroedgebied, het stadje Dom- burg en Zoutelande richting de boulevard van Vlissingen, waar u voldoende vrije tijd krijgt. Aan het einde van de dag rijden we via de Oosterscheldekering naar het restaurant voor een heerlijk driegangendiner.

Triomf Tours gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek bij Triomf Tours voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Ok