Bus huren / Touringcar huren?

Maximaal genieten van jouw schoolreis, personeelsuitje of citytrip? Bij Triomf Tours kun je altijd een geschikte bus huren. De busreis is bij onze gezellige chauffeurs in goede handen. Onze luxe touringcars voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en zijn gecertificeerd door stichtingskeurmerk Touringcarbedrijf. Een touringcar huren in Utrecht of daar buiten is bij ons in goede handen. Vraag jouw persoonlijke offerte op via de website of neem telefonisch contact met ons op. We horen graag wat we voor je kunnen betekenen.

Prijs aanvragen
Contact

SCHOOLREISJE

CITYTRIPS

PERSONEELSUITJE

Je kan ook bij ons een dubbeldekker huren!

Met een dubbeldekker van Triomf Tours is het genieten en ontspannen met het gevoel van vakantie. Onze Vanhool Astromega behoord wat betreft comfort tot het beste dat de markt te bieden heeft. Je kunt er heerlijk in zitten met comfortabele beenruimte. Daarnaast is het ongestoord genieten van de audio- en video-installatie die in deze bus uiteraard niet ontbreekt. Wil je een touringcar huren voor een groep van circa <90 personen? Wij helpen graag!

Bus huren; touringcar huren; dubbeldekker huren; bus huren Utrecht; Touringcar huren Utrecht
Prijs aanvragen

Wintersporten

Bus huren; Touringcar huren; Bus huren Utrecht

Bus huren Utrecht / touringcar huren Utrecht?

Ben je opzoek naar een Touringcarbedrijf in de omgeving Utrecht? Met ons diverse wagenpark gaan wij je helpen! Een bus huren kan eenvoudig via onze website, natuurlijk kun je ons ook altijd bellen. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk een scherpe, vrijblijvende offerte te sturen.

Prijs aanvragen