Reizen


Reizen juli 2018

6-daagse zomerreis naar het Odenwald in het hart van Duitsland

17 juli '17
prijs p.p.
289,00

Een mooie 6-daagse  zomerreis  naar het plaatsje Buchen-Hollerbach in het mooie Odenwald in het hart van Duitsland.  Een  natuurrijke  en heuvelachtige streek met  vele mooie steden en dorpjes  met een eeuwenoude geschiedenis  kenmerken deze  groene  en toeristisch aantrekkelijke  omgeving.  Gelegen in het gebied tussen de mooie steden Würzburg, Heidelberg en Heilbronn.

Programmaoverzicht in het kort:  1e dag een rustige en gevarieerde toeristische héénreis naar Buchen-Hollerbach  met onderweg voldoende stops voor koffie en lunch een enkele mooie plaatsje om te bezichtigen. 2e – 5e dag: deze 4 dagen een gevarieerd  excursie programma  met bezoeken aan diverse bezienswaardigheden EN ATTRACTIES, aantrekkelijke historische steden en dorpjes. 6e dag:  rustige toeristische terugreis met excursie.

Hotelinformatie: u verblijft in het gezellige 3-sterren hotel Gasthof Zur Schmiede,  een echt familiehotel met ouderwetse  familiale gastvrijheid.  Alle comfortabele kamers zijn per lift te bereiken. De maaltijden zijn goed, smakelijk en ruim voldoende. Zie voor meer informatie over het hotel op www.hotel-zur-schmiede.de.

Reissom: prijs van deze reis is € 289,00  p.p. bij gebruik van 2-persoons kamers. Voor gebruik van een één-persoons kamer geldt een toeslag van €  70,00 p.p.

4 vertrekdata zijn:  ma 17 juli, ma 24 juli,  ma 31 juli en ma 7 augustus 2017.

Klik HIER: Uitgebreider programma overzicht downloaden

Inbegrepen in de reissom: vervoer per luxe touringcar en begeleiding van chauffeur annex reisleider, 5 overnachtingen in Hotel Zur Schmiede op basis van half-pension (ontbijt+diner), deelname aan de excursiedagtochten (exclusief de entree-kosten).

Boeken

Bent u geïntresseerd in één van de dagtochten, dan kunt u hier boeken.

Boeken!