Kerstmarkten


Kerstmarkten november 2018

Kerstmarkt Valkenburg

22 november '17
prijs p.p.
38,50

Kerstmarkt Valkenburg.

Valkenburg aan de Geul en Kerstmis zijn al jarenlang op een speciale manier met elkaar verbonden. Gedurende de donkere dagen verandert Valkenburg, gelegen in het sprookjesachtige Heuvelland, in een sfeervol kerststadje. Met sfeervolle lichtjes, kerstbomen, engelenhaar en soms onverwacht een pak sneeuw, ademt Valkenburg één en al kerstsfeer uit. Wie niet beter zou weten, zou denken dat de Kerstman uit Valkenburg komt.
Dat Valkenburg in de wintertijd dé Kerststad van Nederland is, heeft het te danken aan de (inter)nationale bekendheid van de ondergrondse kerstmarkt in de Fluweelengrot. Bezoek ook de grootste ondergrondse Kerststal van Europa, gemaakt van Magisch Zand.

Twee keer per week trekt de volledig vernieuwde Parade met het thema ‘Christmas Fairytales’ bestaande uit sprookjesachtig verlichte praalwagens en dansers in prachtige kostuums op een speciaal voor de Parade gecomponeerde soundtrack door het centrum van Valkenburg. De Parade begint om 19.00 uur.  Wij vertrekken om ca. 20.30 uur uit Valkenburg.

(incl. koffie/thee in de bus, entree Fluweelengrot, bezoek Christmas parade)

Boeken

Bent u geïntresseerd in één van de dagtochten, dan kunt u hier boeken.

Boeken!

Kerstmarkten december 2018

Kerstmarkt Osnabrück

2 december '17
prijs p.p.
19,75

Kerstmarkt Osnabrück

De historische kerstmarkt in Osnabrück heeft zo'n 112 kraampjes. Veel bezoekers komen uit Duitsland maar ook in Nederland word deze kerstmarkt steeds populairder. Deze kerstmarkt staat niet voor niks in de top van romantische kerstmarkten. De kerstmarkt heeft een levensechte grote muziekdoos met figuren van de heilige familie. Deze mooie carrousel staat aan de voorkant van het stadhuis. U kunt er niet alleen speelgoed en versieringen kopen, maar ook oude ambachten bewonderen!

Kerstmarkt Münster

2 december '17
prijs p.p.
19,75

De kerstmarkten in Münster zijn ieder jaar opnieuw een bijzondere ervaring. Wanneer de goud glanzende Prinzipalmarkt, de oude pakhuizen, de kerken en musea sfeervol worden verlicht en alles feestelijk wordt gedecoreerd, dan openen ook de vijf kerstmarkten in Münster hun poorten die het historische centrum van Münster veranderen in een wintersprookje.

De markten, die maar een paar minuten te voet van elkaar af liggen, lopen als kralen aan een snoer door de binnenstad. Met rond 300 kraampjes nodigen de kerstmarkten de bezoekers uit om de bijzondere sfeer van deze mooie stad te komen proeven. Gezellige kraampjes, leuke winkels en typisch Duitse kerstspecialiteiten maken een bezoek aan de kerstmarkten in Münster tot een onvergetelijke belevenis.

Kaarsjesavond in de Orchideeën Hoeve: muziek, Hollandse Kerstmarkt en Kaarsjesavond

14 december '17
prijs p.p.
57,50

Op zoek naar een gezellige, sfeervolle en unieke kerstdagtocht in december? Ga met ons mee naar het sprookjesachtige ‘Winter Droom’ in de Orchideeën Hoeve. Duizenden twinkelende lichtjes, een gezellige kerstmarkt, magische kaarsjesavonden en idyllische decors toveren De Orchideeën Hoeve om in een groot winterspektakel en laat men genieten van al het goede dat december in zich heeft. We worden ontvangen met 2 x koffie met een kerstlekkernij en vervolgens kunt u een bezoek brengen aan de tuinen, de Vlinder Vallei, de Lorituin en de zwevende bloementuin. Aansluitend is er een stamppotdiner met dessert. Na het diner kunt de verlichte route nogmaals wandelen met duizenden kaarsen en lantaarns. Tijdens de kaarsjesavond is er een kerstkoor om het kerstgevoel te versterken. We keren huiswaarts om ± 20.00 uur.

(Incl. 2 x koffie met kerstlekkernij, entree Orchideeën Hoeve, stamppotmaaltijd+dessert, kaarsjesavond en een Orchidee in cadeauverpakking)

Kerstmarkt Essen

15 december '17
prijs p.p.
19,75

Kerstmarkt Essen

Er zijn lichtwegen in de stad Essen die je naar de kerstmarkt leiden. Van de Van Willy-brandt-Platz naar de Rathenaustrasse over de Kennedyplatz naar de Flachsmarkt. Een groot gedeelte van de kerstmarkt in Essen is overdekt door een net van maar liefst 450.000 lichtjes. Dit heeft een betoverend en intiem effect. De Kerstmarkt van Essen staat al jaren aangeschreven als een van de beste kerstmarkten van Duitsland en wordt ieder jaar bezocht door duizenden Nederlanders die zich ook te goed doen aan Lebkuchen, Glühwein und Paradiesäpfel. Voor Nederlanders is de kerstmarkt erg populair omdat je in de stad Essen leuk kunt winkelen, er ligt bijvoorbeeld ook een gigantische Primark. En het ligt niet ver over de grens.

Kerstmarkt Dusseldörf

15 december '17
prijs p.p.
19,75

Kerstmarkt Dusseldörf

Het sfeervolle oude stadscentrum van Dusseldörf wordt elk jaar omgetoverd in de leukste kerstmarkt van het land. Op zes verschillende pleinen staan allerlei kraampjes met leuke kerstspulletjes, heerlijke gluhwein en lekkere hapjes. De pleinen van Dusseldörf staan met elkaar in verbinding. Elk plein heeft een geheel eigen karakter. Zo zijn de kraampjes op de Marktplatz in dezelfde historische stijl neergezet als de pandjes in de omgeving. De kerstmarkt op de Heinrich-Heine Platz is geheel in jugendstil stijl. Zo is elke kerstmarkt weer heel anders. Zes verschillende stijlen in 1 stad in combinatie met de gezellige kroegjes en restaurantjes in de omgeving is dat wat de kerstmarkt in Dusseldorf zo bijzonder maakt. Op de Gustaf Grundgens Platz is een schaatsbaan van 450m2 neergezet. De kerstmarkt in Dusseldorf is het ideale uitje voor het hele gezin. De kerstmarkt is met al haar gezelligheid voor iedereen aantrekkelijk. Daarnaast is op de Schadowplatz speciaal voor de allerkleinsten een overdekt poppentheater ingericht. Na afloop kunt u nog even zwierig nagenieten in de draaimolens op het plein.

De kerstmarkt van Dusseldorf met een bus of een toruingcar bezoeken. dusseldorf in Duitsland heeft ieder jaar kerstmarkten. busreis kerstmarkt dusseldorf. busreizen kerstmarkten in duitsland. dusseldorf busvervoer dagtocht en dagtochten naar dusseldorf. 

5-daagse Kerstreis naar Veendam in Drenthe

23 december '17
prijs p.p.
365,00

Reisperiode: van zaterdag 23 tot en met woensdag 27 december 2017.
Lekker onbezorgd en gezellig Kerstmis vieren in een sfeervolle omgeving in één van de mooiste streken van Nederland, dat kan met deze mooie 5-daagse Kerstreis naar het comfortabele Hotel Parkzicht in Veendam.

Beknopte programma-beschrijving:
Dag 1: rustige toeristische héénreis naar Veendam.
Dag 2-4: 3 dagen verblijf in Veendam en dagelijks een mooie excursie in de omgeving naar de provincies Drente, Groningen en Friesland.
Dag 5: rustige toeristische terugreis met een afsluitdiner. 

Hotelinformatie:

U verblijft tijdens deze reis in het comfortabele 3-sterren Hotel Parkzicht in het centrum van het toeristische plaatsje Veendam, alle kamers uiteraard voorzien van douche en toilet en alle kamers per lift bereikbaar.

Verzorging van deze reis:
Deze reis is verzorgd op basis van half-pension, dus inclusief ontbijtbuffet en diner. Extra inbegrepen verzorging tijdens deze reis zijn o.a.: een 4-gangen Kerstdiner op 1e Kerstdag, een grand buffet op 2e Kerstdag, op beide dagen is er dansmuziek tijdens het diner, en een afscheidsdiner op de laatste dag van de reis.

Prijs:
De prijs van deze mooie en goed verzorgde reis is EUR 365,00 per persoon.
De toeslag voor gebruik van een 1-persoons kamer is EUR 80,00 p.p.

Dagtocht 2e kerstdag

26 december '17
prijs p.p.
52,50

Kerstdiner dansant, 4 gangen kerstdiner, live muziek.

Vanaf de laatste opstapplaats rijden we via een toeristische route door Betuwe en de Ooypolder naar restaurant ’t Centrum in de plaats Millingen aan de Rijn bij Nijmegen. Bij aankomst om ca. 15.30 uur worden we ontvangen met warme chocomelk en glühwein. In het sfeervolle restaurant kunt u genieten van een heerlijk viergangen kerstdiner met natuurlijk live muziek waarbij u ook de gelegenheid hebt om een dansje te maken. Na afloop keren we om ca. 19.30 uur terug naar uw uitstapplaatsen. Terugkomst ca. 21.00 – 22.30 uur. 

(Incl. ontvangst met warme chocomelk of glühwein, live muziek, 4 gangen kerstdiner)

Boeken

Bent u geïntresseerd in één van de dagtochten, dan kunt u hier boeken.

Boeken!

 

OPSTAPPLAATSEN EN TIJDEN

Triomf Tours kent geen vooraf vastgestelde opstaproutes en tijden voor de dagtochten, kerstmarkten Wij wachten eerst alle aanmeldingen voor een af, en gaan dan pas de meest ideale opstaproute vaststellen. In de meeste gevallen betekent dit dat u in, of in de nabije omgeving van de door u opgegeven woonplaats kunt opstappen. Wij zijn echter genoodzaakt de opstapservice te gaan beperken. Deze maatregel is genomen om de opstaproute niet al te lang te laten duren, en daardoor teveel van de betreffende  in te moeten leveren. Wij streven naar een maximale opstaptijd van één tot anderhalf uur. Wij rekenen op uw begrip voor het feit dat het te veel tijd gaat kosten om in sommige uithoeken van de streek, die soms wel 10 tot 15 kilometer uit de route liggen één of twee mensen op te halen. Dit is tenslotte een aanslag op het geduld van de andere deelnemers. Enkele dagen voor vertrek nemen wij telefonisch contact op om de opstaptijd en de plaats door te geven.

busreis kerstmarkten Duitsland, Keulen, Dusseldorg, Essen, Dortmund, munster. kerstmarkten in duitsland met de bus of touringcar. goedkoop busvervoer naar de duiste kerstmarkten. kerstmarkten 2017. dagtocht kerstmarkt duitsland.